SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Kolsva Idrottsförening
Motion
Familjegymnastik

Familjegymnastik i Malmaskolans lilla gymnastiksal

Familjegympan är en aktivitet för små barn tillsammans med sina föräldrar, där barnen utvecklar sina motoriska grundformer som klättra, balansera, hoppa, springa och krypa eller åla.

Vi inleder alltid gymnastikpasset med en välkomstsång och en uppvärmnings-rörelse-låt. Efter det kör vi ytterligare uppvärmning till musik, då barnen springer och vid musikstopp utför olika rörelse som gå baklänges, stå på ett ben eller träna på färger genom att leta upp något rött, blått, etc.  Sedan är det dags att tillsammans bygga upp en hinder- eller redskapsbana med olika stationer som barnen genomför med hjälp/stöd av sina föräldrar.  (ibland bygger vi ledare även upp banan i förväg)

Vi avrundar gympan med att gemensam bygga ner alla redskap och om tiden tillåter det kör vi en lek till, som t.ex. björnen sover eller en fallskärmslek.

Vi avslutar med en avslutningssång.

Tid: söndagar mellan klockan 10 – 11

Kontaktuppgift: kolsvaifgymnastik@hotmail.com eller Andrea Kraft 076-3452752

 
Våra sponsorer