SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Kolsva Idrottsförening
Brottning

U-SM Guld till Kolsva
2022-03-20 16:00

I helgen var Kolsva IF Brottning i Umeå på Ungdoms -SM!

 

Och riktigt bra gick det för Charlie Sand i 92kg klassen som blev Svensk Mästare!

 

Charlie hade tufft motstånd men vann ändå sina matcher relativt ohotad. Tuffast var kanske första matchen mot Lidköpings Emil Treijner där Emil först tog ledning och var nära att få fast Charlie i en Lindena. Men Charlie tog sig ur greppet, vände och vann på fall och med poängen 8-6. Sen väntade Vincent Hansson från Kävlinge. Det blev en tight och jämn match där Vincent tog ledningen med 1-0 men Charlie brottades smart och vände och vann sen den tuffa matchen med siffrorna 6-3. Därefter väntade Oliver Enerud från Borlänge. Charlie gjorde en nedtagning och rullade sedan ut Oliver och vann på teknisk överlägsenhet med siffrorna 8-0. Sista stoppet innan Guldet var Luca Milovanovic från Limhamn. Charlie brottades smart och van matchen relativt övertygande med poängen 5-0. 

 

Även Oliver Lövgren var med och brottades för Kolsva IF. Oliver gjorde debut i SM-sammanhang och fick en tuff lottning och fick möta 2 riktigt duktiga brottare. Först var det Magomed Sadaev, Alvesta, som vann på fall och sedan mot William Ekeroth, som vann hela tävlingen och vart Svensk Mästare. Där startade Oliver bra och lyckades plocka poäng på William men efter en snabb mara från William fick Oliver tyvärr se sig besegrad med poängen 12-2.

 

Mvh Tommy Sand 

Kolsva IF Brottning


Nyhetsarkiv
U-SM Guld till Kolsva2022-03-20 16:00
 
Våra sponsorer