SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Kolsva Idrottsförening
Välkommen!
Medlemsavgifter 2017
2017-10-16 21:26
Som flera av er märkt har Kolsva IF de senaste månaderna arbetat med att byta administrativt system samt uppdatera sitt medlemsregister. I och med detta är tanken att alla medlemsavgifter och träningsavgifter i fortsättningen kommer att skickas ut på faktura. På grund av systembytet har årets avgifter skickats ut i olika omgångar och felaktigheter kan tyvärr förekomma, vilket vi ber om ursäkt för. Har något blivit fel så hör av er till kolsvaif@hotmail.com så korrigerar vi det.

För er som vet att ni är aktiva i föreningen men ändå inte mottagit någon faktura på medlemsavgiften ännu (varken per mail eller per post) vore vi tacksamma om ni hör av er till kolsvaif@hotmail.com så kontrollerar vi att ni finns med i systemet och att alla uppgifter stämmer.

För er som inte redan gjort det vore vi tacksamma om ni går in på fliken medlemskap och klickar på uppdatering av medlemsuppgifter och skriver in era och/eller era barns korrekta uppgifter. Lägg gärna till en mailadress dit vi kan skicka kommande fakturor för att spara på miljön.
 
Våra sponsorer