SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Kolsva Idrottsförening
Gymnastik
Kolsva If Gymnastiksektion

Välkommen till Gymnastiksektionen som är en av Kolsva IF´s tre aktiva sektioner. Vi erbjuder gymnastik i olika former för dig som är intresserad av att röra på kroppen och vi engagerar aktiva mellan 4 år och 90 år.

Våra aktiviteter äger rum i Lilla Gymnastikhallen på Skolvägen eller Malmahallen på Parkvägen i Kolsva. Vi kan i dagsläget erbjuda familjegymnastik, cheer, core, vattengymnastik och motionsgymnastik. För mer information om respektive träningsform ber vi dig klicka in på deras egen flik och läsa vidare.

 

Ledstjärnor:

De ledord som genomsyrar hela vår sektion och våra träningstillfällen är:

Glädje

Trygghet

Kvalité

Gemenskap

Klubbkänsla

 

Avgifter:

För att delta i gymnastiksektionens verksamhet måste man vara medlem i Kolsva IF, vår sammanhållande förening. När du betalt medlemsavgiften är du försäkrad under våra pass. Medlemsavgiften betalas årsvis.

För att vara med i gymnastiksektionens pass betalar man varje termin en terminsavgift. Dessa terminspengar används till att hyra hall, underhålla vår utrustning och till inköp av ny. De används också till att utbilda våra ledare och för att betala musiken vi spelar under våra pass(STIM, SAMI). Sektionen betalar också en medlemsavgift till Svenska gymnastikförbundet som tas från terminsavgifterna.

Motion                                                     400 kr

Barngymnastik och yngsta cheer       200 kr

Cheerleading, minior och junior          350 kr

Familjegymnastik                                  300 kr

 

Alla avgifter faktureras på mail. Eller via post.

 

Terminsavgiften ska vara betald före den 28 februari för vårterminen och

före den 28 oktober för höstterminen.

 

Styrelsen

Gymnastiksektionens styrelse består i dagsläget av ordförande, sekreterare, kassör, barn- och ungdomsansvarig, motionsansvarig, material- och nyckelansvarig samt utbildningsansvarig. Vi har möten ungefär var sjätte vecka för att vara ett stöd för våra ledare, ta hand om ekonomin och informationen runt sektionen och sköta administrationen runt våra aktiviteters bidrag, försäkringar och hemsidan.

Om du har funderingar över någonting är du välkommen att kontakta oss genom mail på adressen kolsvaifgymnastik@hotmail.se

Har du frågor angående en speciell träningsform så kan du läsa mer under respektive flik eller kontakta respektive ledare. Kontaktinformation finns under flikarna.

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Hem, 24/04 08:48 
Hem, 16/02 15:25 
Hem, 02/12 13:37 
 
Våra sponsorer