SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Kolsva IF
Gymnastiksektion

Kolsva If Gymnastiksektion

 

Välkommen till Gymnastiksektionen som är en av Kolsva IF´s tre aktiva sektioner. Vi erbjuder gymnastik i olika former för dig som är intresserad av att röra på kroppen.

Vi engagerar aktiva mellan 2 år och 90 år.

 

Våra aktiviteter äger rum i Malmaskolans lilla Gymnastiksal på Skolvägen eller Malmahallen på Parkvägen i Kolsva. Vi kan i dagsläget erbjuda familjegymnastik, cheerleading, vattengymnastik, lättgymnastik och styrketräning med kroppen som vikt och utmaning.  För mer information om respektive träningsform ber vi dig klicka in på deras egen flik och läsa vidare.

 

 

 

Ledstjärnor:

 

De ledord som genomsyrar hela vår sektion och våra träningstillfällen är:

 

Glädje

 

Trygghet

 

Kvalité

 

Gemenskap

 

Klubbkänsla

 

 

 

Avgifter:

 

För att delta i gymnastiksektionens verksamhet måste man vara medlem i Kolsva IF, vår sammanhållande förening. När du betalt medlemsavgiften är du försäkrad under våra pass. Medlemsavgiften betalas årsvis.

 

För att vara med i gymnastiksektionens pass betalar man varje termin en terminsavgift. Dessa terminspengar används till att hyra hall, underhålla vår utrustning och till inköp av ny utrustning. De används också till att utbilda våra ledare och för att betala musiken vi spelar under våra pass (STIM, SAMI). Sektionen betalar också en medlemsavgift till Svenska gymnastikförbundet och Svenska cheerleadingförbundet som tas från terminsavgifterna.

 

Du får prova aktiviteten "gratis" 2 gånger. Från och med gång nummer tre betraktas du som aktiv medlem och förväntas betala avgifterna när fakturan kommer via mailen. (se nedan)  

 

Vuxenverksamhet

Motion                                                   400 kr

(vattengymnastik, lättgymnastik, styrketräning, cheer för vuxna)

 

65 +                                                        200 kr 

Cheerleading, enbart deltagande i denna grupp.       

 

 

Barn och ungdomsverksamhet

Cheerleading, träning                           200 kr

 

Cheerleading, tävlingsgrupp                350 kr

 

Barngymnastik                                       200 kr

 

Familjegymnastik                                  300 kr

 

 

Alla avgifter faktureras på mail.

Önskas post meddelas den aktuella ledaren.

 

 

 

Styrelsen

 

Gymnastiksektionens styrelse består i dagsläget av ordförande, sekreterare, kassör, barn- och ungdomsansvarig, motionsansvarig, material- och nyckelansvarig samt utbildningsansvarig. Vi har möten ungefär var sjätte vecka för att vara ett stöd för våra ledare, ta hand om ekonomin och informationen runt sektionen och sköta administrationen runt våra aktiviteters bidrag, försäkringar och hemsidan.

 

Om du har funderingar över någonting är du varmt välkommen att kontakta oss genom mail på adressen kolsvaifgymnastik@hotmail.se

 

 

 
Våra sponsorer